• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Funerarium in de buurt van Zonhoven

Bent u op zoek naar een funerarium in de buurt van Zonhoven om iemand die uw dierbaar is een mooi afscheid te geven? In het uitvaartcentrum van Heidi Wendelen helpen we u doorheen dit moeilijke proces en nemen we al uw zorgen uit handen. Afscheid nemen op een mooie en serene manier, daar is het funerarium nabij Zonhoven de ideale plek voor. 

We luisteren naar uw wensen en stellen een afscheidsdienst op die volledig ingevuld wordt zoals uw dierbare het gewild had. We zorgen voor een intiem afscheid waarbij we de mooiste herinneringen aan de overledene bovenhalen. Houdt u het liever wat formeler? Geen probleem, de keuze van muziek, teksten en invulling van de dienst gebeurt volledig in samenspraak. Samen met u bepalen we de invulling van de dag van het afscheid tot in de kleinste details. U neemt de beslissingen, wij geven advies.

Rustig en discreet afscheid in het funerarium nabij Zonhoven

Naast de invulling van de afscheidsdienst zelf, begeleiden onze begrafenisondernemers u in alle rust bij alle praktische en administratieve zaken zoals: 

  • Keuze van een kist
  • Opstellen van de rouwbrief
  • Organiseren van de koffietafel
  • Keuze van de bloemen en muziek
  • Regelen van administratieve formaliteiten met de arts en gemeente
  • Regelen financiële aspecten zoals lopende uitvaartverzekeringen
  • Nazorg na de uitvaart en in orde brengen van de overlijdingsakte

Wij staan zowel dag als nacht voor u klaar en bieden een luisterend oor of een troostende schouder op het moment dat u het nodig heeft. Heel het team van Heidi Wendelen staat bekend om een persoonlijke en discrete aanpak en begeleiding.

Neem contact op voor een mooie en serene uitvaart regio Zonhoven

Benieuwd hoe Heidi Wendelen en haar team u kunnen helpen in ons funerarium in de buurt van Zonhoven? Neem dan contact op via het contactformulier op onze website, stuur een mailtje naar heidi.wendelen@skynet.be, of bel ons op het nummer 0472/57 40 95. Wij staan dag en nacht klaar om uw vragen te beantwoorden.