• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Uitvaartcentrum in de buurt van Hasselt

Bent u op zoek naar een plek om op een mooie manier afscheid te nemen van een dierbare? Dan kan u terecht in ons uitvaartcentrum in de buurt van Hasselt. Goed afscheid nemen is belangrijk tijdens een rouwproces en daarom kan u zich best laten bijstaan door professionals. Uitvaartcentrum Heidi Wendelen en haar team begeleiden u op een persoonlijke en discrete manier. Wij geven u de steun die u nodig heeft in een rouwproces en nemen al uw zorgen uit handen.

Heeft u specifieke wensen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag over ons uitvaartcentrum nabij Hasselt.

Persoonlijke en discrete begeleiding

Wij staan 7 dagen per week dag en nacht voor u klaar en bieden u de nodige emotionele ondersteuning waardoor u zich kan richten op de essentie van het afscheid. Wij zorgen ervoor dat iedereen nauw betrokken wordt en samen stellen we een uitvaart op maat op die in lijn is met zowel de wensen van de overledene als die van de nabestaanden.

Onze zorgen in het uitvaartcentrum nabij Hasselt

Bij een afscheid in ons uitvaartcentrum in de buurt van Hasselt, helpen wij u bij het regelen van de praktische zaken zoals:

  • het opstellen van de rouwbrief
  • het kiezen van de bloemen en muziek tijdens de dienst
  • het organiseren van de koffietafel
  • het afhandelen van financiële aspecten zoals uitvaartverzekeringen
  • het afhandelen van praktische formaliteiten bij arts en gemeente

Contacteer ons voor een afscheid op maat

Ons uitvaartcentrum nabij Hasselt is de ideale plek om op een passende en betekenisvolle manier afscheid te nemen van een dierbare. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. U kan ons ook telefonisch bereiken op het nummer 0472/57 40 95.