• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Funerarium in de buurt van Alken

Uw dierbare een mooi afscheid geven. Dat is waar we hier, bij het uitvaartcentrum Heidi Wendelen, voor gaan. In het funerarium in de buurt van Alken willen we er samen met u voor zorgen dat dit op een mooie en serene manier gebeurt. We zorgen ervoor dat dankzij onze service al uw wensen en de wensen van uw dierbare worden nageleefd en er een prachtig afscheid kan kan worden georganiseerd.

Afscheid in rust en discretie

Met ons team zorgen we ervoor dat u de nodige rust en zorg krijgt in dit moeilijk proces. We helpen u dan ook graag bij de administratieve en praktische zaken. We willen er voor u zijn zowel dag als nacht. Daarnaast willen we een luisterend oor bieden voor al uw problemen zodat we zoveel mogelijk last van uw schouders kunnen halen. Dit doen we met een professioneel team in het funerarium in de buurt van Alken. Ons team bestaat uit mensen met de juiste waarden en ervaringen die er alles aan doen om u zo goed mogelijk bij te staan.

Service op maat

Bij het funerarium van Heidi Wendelen in de buurt van Alken zorgen we met alle respect en aandacht voor uw nabestaande. Ook naast het funerarium hebben we diensten om u en uw dierbare bij te staan. Zo helpen we bij zaken zoals het uitkiezen van de kist en het regelen van de koffietafel. Daarnaast helpen we ook bij kleinere maar even belangrijke zaken zoals het uitkiezen van de bloemen, de muziek en het opstellen van de rouwbrief. Zo zorgen we voor een mooi en intiem afscheid waarbij we de mooiste herinneringen aan de nabestaande bovenhalen.

Naast deze zaken is het administratief alles in orde brengen met de gemeente ook een vermoeiend proces, deze last nemen we graag van uw schouders. Het team van Heidi Wendelen zal er voor zorgen dat de overlijdensakte in orde komt. Dit na het bemachtigen van de juiste documenten waaronder: het overlijdensattest dat de dokter heeft geschreven, de identiteitskaart van de overledene, de identiteitskaart van de aangever, het trouwboekje van de overledene, rijbewijs en de laatste wilsbeschikking van de overledene.

Contacteer ons voor een mooie uitvaart

Contacteer ons als u een funerarium in de buurt van Alken nodig heeft of als u vragen heeft via het contactformulier op onze website. U kan ons ook altijd bereiken door ons een e-mail te sturen op: heidi.wendelen@skynet.be of op het telefoonnummer: 0472/57 40 95.