• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Grafmonumenten

Een grafmonument voor uw dierbare

Heeft u een dierbaar persoon verloren en wilt u de geliefde graag een mooi afscheid geven. Heidi Wendelen en team staat u bij gedurende het gehele proces, wij zorgen ervoor dat de overledene een waardig afscheid krijgt. Van het regelen van alle formaliteiten met de arts en de gemeente tot de keuze van de kist, het opstellen en drukken van de rouwbrief, de invulling van de uitvaart, de financiële aspecten en zo veel meer. Ook zorgen wij voor hulp bij de keuze van grafmonument of de asbestemming van de overledene. 

Een persoonlijk grafmonument

U wilt uw dierbare graag gedenken met een persoonlijk en mooi grafmonument, daar kunnen wij u bij Heidi Wendelen mee helpen. Bij ons vindt u grafmonumenten, grafstenen en gedenktekens in verschillende stijlen, verschillende materialen en verschillende uitvoeringen. Wij bieden bovendien grafmonumenten aan voor elk budget. Zo kan u kiezen voor een modern grafmonument of een klassiek grafmonument. In samenspraak met de familie kiezen we een grafmonument om de dierbare op een passende manier te gedenken. Doordat u bij ons een ruim assortiment aan grafmonumenten vindt, is er voor ieder wat wils om een waardig aandenken te geven aan de nabestaanden. 

Soorten grafmonumenten

Grafmonumenten of urnemonumenten in verschillende uitvoeringen met diverse beletteringsmogelijkheden en accessoires. Foto’s, beeldjes, een mooie boodschap, wij helpen u met het samenstellen van een mooi grafmonument. Bovendien zijn onze grafmonumenten gemaakt uit zorgvuldig geselecteerde materialen, wij gaan alleen voor de beste kwaliteit, zorgvuldig bewerkt door vakmensen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden, stijlen en extra’s. Wij kijken zorgvuldig naar de richtlijnen van de begraafplaats waar u het gedenkteken wilt laten plaatsen. 

Waar moet u rekening mee houden bij het kiezen van een grafmonument?

Eerst en vooral houdt u best rekening met een grafmonument dat bij de overleden dierbare persoon past. U kan vaak kiezen tussen bijvoorbeeld een enkel of een dubbel graf, een graf met vloer of staand, ook bestaat er een familiegraf, dit zijn enkele opties waar u over kan nadenken. Ook de materiaalkeuze van het graf is belangrijk, een graf van natuursteen is het meest voorkomend, maar er bestaan ook andere materialen waaruit een grafmonument opgebouwd kan worden. 

Contact

Wenst u graag de verschillende opties te bespreken of inspiratie op te doen zodat u een gepaste keuze kan maken bij het uitkiezen van een grafmonument? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +32 (0) 472 57 40 95 of vul het contactformulier op de website in.