• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Funerarium Lummen

Heeft u een dierbare verloren en wilt u op een rustige manier afscheid nemen?

Begrafenisondernemer Heidi Wendelen uit Stevoort begeleidt u stap voor stap en helpt u met de vele praktische zaken die op korte tijd geregeld moeten worden. Dag en nacht staat het team voor u klaar zodat u kan genieten van voldoende rust en steun in dit moeilijke proces. Ons team neemt al uw zorgen uit handen.

Persoonlijke begeleiding van Heidi Wendelen

We gaan altijd persoonlijk en discreet te werk en zorgen ervoor dat iedereen nauw betrokken wordt om een uitvaart op maat te realiseren, in overeenstemming met de wensen van de overledene. Samen met u bepalen we tot in de kleinste details de invulling van het afscheid.

In het funerarium nabij Lummen kan u op een waardige manier afscheid nemen van uw naasten. Ook na de uitvaart kan u rekenen op de nodige nazorg.

Geef uw zorgen uit handen

Wij begeleiden u bij het kiezen van de kist, bij het opstellen van de rouwbrief, bij het organiseren van de koffietafel en bij de keuze van de bloemen en muziek. Wij regelen daarnaast alle administratieve formaliteiten met de arts en gemeente.

Wanneer u kiest voor een uitvaart in het funerarium in de buurt van Lummen kan u volgende aspecten verwachten:

  • Persoonlijke en discrete aanpak
  • Gedetailleerde invulling van een uitvaart op maat
  • Regelen van administratieve formaliteiten en financiële aspecten zoals lopende uitvaartverzekeringen
  • Nazorg na de uitvaart

Neem contact op met het funerarium in de buurt van Lummen

Wenst u bij het overlijden van een dierbare een persoonlijke en discrete begeleiding van een funerarium nabij Lummen? Dan bent u bij Heidi Wendelen uit Stevoort aan het juiste adres. Neem contact met ons op via het contactformulier of via telefoon. Wij staan dag en nacht voor u klaar. U kan rekenen op een luisterend oor, helpende hand en ondersteunende schouder wanneer u dit nodig heeft.

Ons funerarium in de buurt van Lummen is een geschikte plek om voor de laatste keer afscheid te nemen van uw dierbare. Wij geven u de begeleiding waar u op dat moment naar verlangt.