• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Op zoek naar een professioneel uitvaartcentrum nabij Stevoort?

Wilt u ook graag op een rustige en waardige manier afscheid kunnen nemen van uw dierbare? Maak dan nu kennis met het uitvaartcentrum nabij Stevoort. Heidi Wendelen en haar team zijn toegewijd en ervaren en staan dag en nacht voor u klaar. Bovendien kan u rekenen op een discrete omgang en emotionele ondersteuning zodat u zich zoveel mogelijk kunt richten op de essentie van het afscheid nemen.

Geef uw zorgen uit handen

Afscheid nemen is altijd een moeilijk en intens proces in het leven. Vanzelfsprekend is het onze taak de uitvaart volgens alle wensen en afspraken te laten verlopen. Wij nemen al uw zorgen uit handen en regelen onder andere een koffietafel, bloemen, dragers, muziek en vervoer. Daarnaast bieden we bij het uitvaartcentrum in Stevoort ook hulp bij het opstellen van de rouwbrief en begeleiden we u bij het afhandelen van financiële formaliteiten. Ook na de uitvaart zijn wij er voor u met de nodige nazorg. Dit kan gaan van de afhandeling van allerlei financiële en praktische zaken tot begeleiding in het rouwproces.

Uitvaartbegeleiding op maat

Wij bieden u op het moment van overlijden van een dierbare zorg in de breedste zin van het woord.  We zijn ervan overtuigt dat afscheid nemen van groot belang is in het rouwproces. Waarom moet u kiezen het uitvaartcentrum nabij Stevoort onder begeleiding van Heidi Wendelen?

  • Heidi Wendelen staat bekend om haar persoonlijke en discrete omgang.
  • Iedereen wordt betrokken om een uitvaart op maat te realiseren.
  • Wij adviseren en informeren maar u neemt de beslissingen.
  • Het gehele team staat dag en nacht voor u klaar.

Neem contact op met het uitvaartcentrum in Stevoort

Wenst u bij het overlijden van een dierbare persoonlijke en begeleiding van een ervaren uitvaartcentrum uit Stevoort? Kies dan voor Heidi Wendelen. U kan kennis maken met het team door het contactformulier in te vullen of ons op te bellen. Wij begeleiden u steeds met toewijding en zorgen voor het afscheid dat uw dierbare verdient.