• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Begrafenisondernemer Herk-de-Stad

Als u een dierbare verloren heeft, komt er veel kijken bij het organiseren van een begrafenis. Het verwerken van het verlies van een dierbare is een moeilijk proces en een emotioneel zware periode. Er moeten keuzes gemaakt worden en u zal verschillende knopen moeten doorhakken. Onze begrafenisondernemer nabij Herk-de-Stad neemt al uw zorgen uit handen en helpt u bij het organiseren van een mooi afscheid. Stap voor stap wordt u begeleid bij alle praktische zaken die op korte tijd geregeld moeten worden.

Dag en nacht staan wij voor u klaar zodat u voldoende rust krijgt in deze moeilijke periode. Onze begrafenisondernemers bij Heidi Wendelen staan bekend om hun persoonlijke en discrete omgang met de naasten van de overledene. U kan rekenen op een luisterend oor, helpende hand en ondersteunende schouder wanneer u dit nodig heeft.

Geef al uw zorgen uit handen

Onze begrafenisondernemer in de buurt van Herk-de-Stad helpt u met de administratieve en financiële formaliteiten. Zo zal er contact moeten opgenomen worden met onder andere financiële instellingen, de notaris, werkgever of werknemers, huurder of verhuurders en het ziekenfonds. Daarnaast brengt onze begrafenisondernemer samen met u volgende zaken in orde:

  • Crematie of begrafenis

Samen met onze begrafenisondernemer nabij Herk-de-Stad zal u het afscheid organiseren. Kiest u voor een traditionele begrafenis of gaat u voor een crematie? Had de overledene een bepaalde voorkeur voor?

  • Rouwkaarten

Wanneer we gekozen hebben op welke manier we afscheid zullen nemen van de overledene, zullen we samen de rouwkaarten opstellen. Zo kan u kennissen, vrienden en familieleden op de hoogte brengen van het overlijden.

  • Dienst organiseren

Wanneer iedereen op de hoogte is gebracht van de datum en plaats van het afscheid, is het tijd het verloop van de dienst in te plannen. Samen met u bepalen we tot in de kleinste details de invulling van het afscheid. Zo worden de muziek en de bloemen zorgvuldig uitgekozen omdat deze een belangrijke symbolische betekenis hebben. Daarnaast helpen we u bij de keuze van de kist en het organiseren van de koffietafel.

U kan rekenen op een persoonlijke en discrete begeleiding, ook na de uitvaart. Het is een persoonlijke aangelegenheid die wordt gecreëerd op basis van gevoelens, cultuur en gewoontes. Voor vele mensen is het een manier om het rouwproces te starten en samen met familie en vrienden een mooi afscheid te creëren voor de overledene.

Contacteer onze begrafenisondernemer nabij Herk-de-Stad voor een persoonlijke begeleiding

Wilt u beroep doen op de discrete hulp van onze begrafenisondernemer nabij Herk-de-Stad? Contacteer ons dan telefonisch op het nummer 0472/57 40 95 of vul het contactformulier in op onze website.