• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Op zoek naar een funerarium nabij Diepenbeek?

Wilt u op een rustige en waardige manier afscheid nemen van een dierbare? Dan is het funerarium in de buurt van Diepenbeek een ideale keuze. Er moeten enorm veel praktische zaken in een relatief korte tijd geregeld worden wat het proces heel intens maakt. We staan telkens dag en nacht voor u klaar om u volledig te ondersteunen en ervoor te zorgen dat de overledene een waardig afscheid krijgt. We bieden alle rust en steun die u nodig heeft. 

We zijn een luisterend oor gedurende heel het proces

Na het verliezen van een geliefd persoon heeft u iemand nodig die echt naar u luistert en met u samenwerkt. Ons funerarium in de buurt van Diepenbeek neemt al uw zorgen uit handen. We luisteren naar al uw wensen en bieden een helpende hand en ondersteunende schouder om u hier volledig bij te helpen. We regelen onder andere de bloemen, muziek, dragers, vervoer en een eventuele koffietafel. Daarnaast helpen we u ook bij het opstellen van de rouwbrief en begeleiden u bij het afhandelen van financiële formaliteiten. Ook na de uitvaart kan u op ons rekenen, dit gaat niet enkel over de praktische zaken maar ook over begeleiding in het rouwproces. In het funerarium dichtbij Diepenbeek besteden we extra aandacht aan het rouwproces van kinderen zodat iedereen op een eigen manier bereid is om afscheid te nemen. 

Persoonlijke begeleiding van Heidi Wendelen

We betrekken alle nabestaanden zodat we samen tot in de kleine details een afscheid op maat kunnen realiseren, exact zoals de overledene het gewild had. In ons funerarium nabij Diepenbeek kunt u bij onze begrafenisondernemers terecht voor advies en informatie, maar het maken van beslissingen ligt helemaal in uw handen. Het uitgangspunt van ons funerarium in de buurt van Diepenbeek is persoonlijke aandacht en emotionele ondersteuning, zodat de nabestaanden zich zoveel mogelijk kunnen richten op de essentie van het afscheid. 

Contact opnemen met het funerarium in de buurt van Diepenbeek

Bent u op zoek naar een ondersteunend funerarium dichtbij Diepenbeek? Dan bent u bij Heidi Wendelen aan het juiste adres. Het uitvaartcentrum is gelegen aan de Kolmenstraat in Stevoort nabij Hasselt. U bent altijd welkom om kennis te maken met ons team. We zijn ook telkens 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op het nummer 0472/57 40 95, of via het contactformulier op de website om al uw vragen te beantwoorden. Wij begeleiden u steeds met respect en zorgen ervoor dat alles verloopt zoals afgesproken.