• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Begrafenisondernemer Borgloon

Er komt veel bij kijken wanneer u een dierbaar persoon heeft verloren. Het organiseren van de begrafenis, het verwerken van het verlies, het moeilijke proces en de zware emotionele periode kunnen allemaal wat overweldigend zijn, daarom staat Heidi Wendelen en haar team voor u klaar. Keuzes maken, knopen doorhakken, onze begrafenisondernemers nabij Borgloon zorgt voor een mooi afscheid en neemt uw zorgen uit handen. Wij begeleiden u stap voor stap in het gehele proces, en handelen op korte tijd praktische zaken af. 

Gedurende deze periode staan wij voor u klaar, zo kan u de tijd nemen om alles te verwerken en rust te nemen in moeilijke tijden. Heidi Wendelen en team gaan bovendien discreet en persoonlijk om met de naasten van de overledene. Bij ons kan u altijd terecht. 

Wij nemen uw zorgen uit handen

De begrafenisondernemer in de buurt van Borgloon regelt de administratie voor u en houdt zich bezig met financiële formaliteiten. Omdat het allemaal overweldigend kan zijn nemen wij contact op met financiële instellingen, zodat u zich hier geen zorgen over moet maken. Denk maar aan de notaris, werkgevers, werknemers, huurders of zelfs het ziekenfonds. Onze diensten gaan zo ver als u zelf wenst, wij organiseren een afscheid dat rekening houdt met het rouwproces, zodat u in alle rust alles kunt verwerken. 

Een passend afscheid

Bij ons kiest u voor een afscheid dat voldoet aan u wensen, een traditionele begrafenis of een crematie? Wanneer dit beslist is, kunnen we samen de rouwkaart opstellen. Op deze manier kan u familie, vrienden en kennissen op de hoogte brengen van het overlijden. We plannen de datum, de tijd en de plaats van het afscheid. Bovendien kijken we samen met u tot in de kleinste details naar een invulling van het afscheid en de dienst. Ook denken wij graag met u mee in verschillende andere diensten zoals de bloemen, de muziek en de betekenis erachter. Ook bij de keuze van de kist staan wij voor u klaar. U kan bij Heidi Wendelen uiteraard ook terecht voor de koffietafel. 

Contacteer uw begrafenisondernemer nabij Borgloon

Zo kan u bij de begrafenis nabij Borgloon steeds rekenen op een persoonlijke en discrete begeleiding, voor, tijdens en na de uitvaart. Wij willen niets liever dan een mooi afscheid zodat de naasten in alle rust het rouwproces kunnen verwerken. Doet u graag beroep op onze diensten en begeleiding? Dan kan u de begrafenisondernemer in de buurt van Borgloon contacteren op het nummer 0472/57 40 95 of u kan het contactformulier invullen, wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug.