• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Begrafenisondernemer Borgloon

Heeft u een dierbare verloren en weet u niet goed waar u moet beginnen bij de organisatie van de begrafenis? Schakel dan Heidi Wendelen in, onze begrafenisondernemer in de buurt van Borgloon. Heidi en haar team nemen al uw zorgen uit handen bij het plannen van een mooi afscheid in het uitvaartcentrum bij u in de buurt. 

Wij organiseren samen een passende uitvaart die zowel in lijn is met de wensen van de nabestaanden als met die van de overledene.  Heidi Wendelen en haar team is de perfecte keuze wanneer u op zoek bent naar een professionele begrafenisondernemer nabij Borgloon om op een rustige en waardige manier afscheid te kunnen nemen van uw dierbare. Wij ondersteunen u zowel op emotioneel als praktisch vlak, waardoor de nabestaanden zich zoveel mogelijk kunnen richting op de essentie van het afscheid.

Emotionele steun wanneer u het nodig heeft

Rouwen is een emotioneel zware periode. In deze moeilijke periode kan u rekenen op een luisterend oor, een helpende hand, een ondersteunende schouder en de rust die u nodig heeft. Wij staan bekend om onze persoonlijke en discrete omgang en zijn dag en nacht voor u beschikbaar.

Geef al uw praktische zorgen uit handen

Wij helpen u de knopen door te hakken. Stap voor stap begeleiden we u bij alle praktische zaken die op korte tijd geregeld moeten worden. 

U kan op ons rekenen voor: 

  • formaliteiten bij bijvoorbeeld arts en gemeente
  • uitkiezen, opstellen en drukken van de rouwbrief
  • vervoer bij de uitvaart
  • organisatie van de koffietafel
  • kiezen van bloemen en muziek tijdens de uitvaart
  • aanduiden van dragers van de kist 
  • afhandelen van financiële aspecten

Contacteer onze begrafenisondernemer nabij Borgloon

Heeft u ons nodig? Contacteer onze begrafenisondernemer in de buurt van Borgloon via het contactformulier op de website. Wij staan van begin tot eind voor u klaar om een waardig afscheid te organiseren in ons funerarium.