• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Funerarium nabij Herk-de-Stad

Afscheid nemen van iemand die u dierbaar is, is een moeilijk proces. Begrafenisondernemer Heidi Wendelen en haar team begeleiden u stap voor stap bij dit proces en helpt u met de vele praktische zaken die op korte tijd geregeld moeten worden. Om de overledene een waardig afscheid te geven, bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van een funerarium in de buurt van Herk-de-Stad. Dag en nacht staat het team voor u klaar zodat u kan genieten van voldoende rust en steun in dit moeilijke proces. Ons team neemt al uw zorgen uit handen.

Waarom het funerarium van Heidi Wendelen?

Onze begrafenisondernemers staan bekend om hun persoonlijke en discrete omgang met de naasten van de overledene. We zorgen ervoor dat iedereen nauw betrokken wordt om een uitvaart op maat te realiseren, zoals de overledene het zou hebben gewild. Samen met u bepalen we tot in de kleinste details de invulling van het afscheid. In ons funerarium in de buurt van Herk-de-Stad kan u bij onze begrafenisondernemers terecht voor advies en informatie, maar neemt u zelf de beslissingen. Maak kennis met ons toegewijde en ervaren team, dat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staat.

De diensten van het funerarium nabij Herk-de-Stad

Het team van Heidi Wendelen neemt al uw zorgen uit handen. Wij zorgen voor een persoonlijke en discrete begeleiding. In het funerarium nabij Herk-de-Stad helpen wij u bij de volgende zaken:

  • Keuze van een kist
  • Opstellen van de rouwbrief
  • Organiseren van de koffietafel
  • Keuze van de bloemen en muziek
  • Gedetailleerde invulling van een uitvaart op maat en nazorg na de uitvaart
  • Regelen van administratieve formaliteiten met de arts en gemeente
  • Regelen financiële aspecten zoals lopende uitvaartverzekeringen

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u contact opnemen met ons funerarium nabij Herk-de-Stad? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 0472/57 40 95, of u kan het contactformulier op de website invullen. Wij staan dag en nacht voor u klaar. U kan rekenen op een luisterend oor, helpende hand en ondersteunende schouder wanneer u dit nodig heeft.