• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Funerarium Borgloon

Het funerarium in de buurt van Borgloon is een ideale keuze als u op zoek bent naar een plek om rustig afscheid te nemen van een dierbare.

Persoonlijke en discrete begeleiding

Het team van Heidi Wendelen neemt al uw zorgen uit handen en biedt u de rust en steun die u nodig heeft in deze moeilijke tijd. Aangezien er bij een overlijden veel zaken op korte tijd moeten geregeld worden, helpen we u bij administratieve en praktische zaken. Dag en nacht staat ons team voor u klaar! Ook na de uitvaart bieden wij de nodige nazorg. Wij geven u dat luisterend oor, helpende hand en ondersteunende schouder, net wanneer u dat nodig heeft.

Onze begrafenisondernemers nemen al uw zorgen uit handen

Wanneer u kiest om afscheid te nemen in ons funerarium in de buurt van Borgloon, kan u van Heidi Wendelen en haar team hulp verwachten bij volgende zaken:

  • Keuze van de kist
  • Opstellen van de rouwbrief
  • Organiseren van de koffietafel
  • Keuze van de bloemen en muziek tijdens de dienst
  • Administratieve en financiële zaken bij arts en gemeente

Hierbij betrekken we alle nabestaanden zodat we samen tot in de kleinste details een afscheid op maat kunnen realiseren, exact zoals de overledene het gewild had. Ons team brengt alles in orde en begeleidt u stap voor stap om op een serene en betekenisvolle manier afscheid te nemen van uw dierbare.

Contacteer ons voor een afscheid in het funerarium nabij Borgloon

Heeft u een dierbare verloren en wilt u op een rustige manier afscheid nemen? Heidi Wendelen en haar team van begrafenisondernemers zorgt ervoor dat u in het funerarium nabij Borgloon op een mooie manier afscheid kan nemen. Wij staan bekend om onze persoonlijke en discrete aanpak. Neem contact op via het contactformulier of telefonisch op het nummer 0472/57 40 95.