• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Funerarium nabij Borgloon

U bent op zoek naar een discreet funerarium in de buurt van Borgloon? Dan is Heidi Wendelen de partner die u zoekt om dit verwerkingsproces sereen en in alle rust te laten verlopen. Wij staan in voor de mogelijkheid om u en al uw naasten op een betekenisvolle manier afscheid te laten nemen van een dierbaar persoon voor u. Wij bieden u zo veel mogelijk informatie zodat u zich kan focussen op het afscheid, rust en steun. U gaat door een moeilijke periode en wij zijn de helpende hand, bovendien zorgen wij er met ons team voor dat u zich kan richten op het afscheid nemen. 

Heidi Wendelen staat voor u klaar

Tijdens het uitvaartproces is een goede begeleiding cruciaal. Daarom staan we bij het funerarium in de buurt van Borgloon voor u klaar. De begrafenisondernemers steunen u doorheen het volledige proces, zo worden er bijvoorbeeld administratieve formaliteiten in orde gebracht. Wij passen ons volledig aan en vinden het belangrijk dat het afscheid verloopt zoals de overledene het graag gewild had. Wij staan u bij in de keuzes die u maakt. 

Wij zorgen ervoor dat de nabestaanden betrokken worden bij het proces, op die manier kunnen we een uitvaart op maat realiseren. We bepalen samen met u tot in de details de invulling van het afscheid. Wij houden steeds rekening met u beslissingen. Bovendien staat ons funerarium in de buurt van Borgloon bekend voor een persoonlijke en discrete aanpak. 

Persoonlijke begeleiding door het funerarium nabij Borgloon

Het verlies van een dierbare is nooit makkelijk, maar helaas moeten er ook praktische zaken geregeld worden op slechts enkele dagen tijd. Wij vervullen diverse formaliteiten naar uw wensen, denk maar aan de rouwbrief, financiële aspecten zoals een uitvaartverzekering, de kist, de koffietafel, het vervoer, de bloemen, de muziek en dergelijke. Wij nemen al uw zorgen uit handen zodat u op een mooie manier afscheid kunt nemen. Wij bieden uiteraard de nodige nazorg na de uitvaart. 

Wenst u graag meer informatie over het funerarium in de buurt van Borgloon? 

Kies voor een persoonlijke en discrete begeleiding door Heidi Wendelen en team. Een dierbare persoon verloren? Maak kennis met ons funerarium nabij Borgloon en neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of door ons te bellen: 24 op 24 uur per dag, 7 op 7 telefonisch bereikbaar op +32 (0) 472 57 40 95.