• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Uitvaartcentrum nabij Sint-Truiden

U wilt uw dierbare een mooi afscheid geven? Het uitvaartcentrum van Heidi Wendelen helpt u daar graag bij. Bij Heidi Wendelen doen we er alles aan om u zo goed mogelijk bij te staan in deze moeilijk periode. In ons uitvaartcentrum nabij Sint-Truiden zorgen we ervoor dat alles goed verloopt.

Samen zorgen we voor een mooie uitvaart

Wij bij Heidi Wendelen zien het als onze taak om u zoveel mogelijk te steunen en dit op een discrete en serene manier. We vinden het belangrijk dat de wensen van u en de overledene worden nageleefd tot in de perfectie. Het is voor ons cruciaal dat u zich kan richten op het afscheid nemen van de overledene en wij nemen dan graag wat zorgen uit uw handen. Dit doen we met een team van professionele mensen met het hart op de juiste plek. We beschikken over de juiste waarden in combinatie met ervaring om u zo goed mogelijk te helpen in ons uitvaartcentrum in de buurt van Sint-Truiden.

Wij zijn er voor u

Wij staan u graag bij met de keuze van de kist, grafmonument of asbestemming. Daarnaast zorgen we ervoor dat de uitvaartceremonie perfect verloopt naar de wensen van de overledene en u. Zo helpen we met het vervoer, bloemen, muziek en dit allemaal in samenspraak. We helpen ook met het opstellen van de rouwbrief en de afhandeling van de financiële aspecten zoals de formaliteiten met de arts en gemeente. Na de uitvaart in ons uitvaartcentrum regio Sint-Truiden blijven we voor u klaarstaan en helpen we u met de afhandeling van financiële en praktische zaken en begeleiding in het rouwproces.

Contacteer ons voor een mooie uitvaart

Wij begeleiden u graag in deze moeilijke periode. Contacteer ons als u een uitvaartcentrum nabij Sint-truiden nodig heeft of als u vragen heeft via het contactformulier op onze website. U kan ons ook altijd bereiken door ons een e-mail te sturen op: heidi.wendelen@skynet.be of op het telefoonnummer: 0472/57 40 95.