• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Discrete begrafenisondernemer regio Zonhoven

Heeft u een dierbare verloren en bent u op zoek naar hulp van een begrafenisondernemer in de buurt van Zonhoven om de begrafenis te organiseren? Dan kan u beroep doen op Heidi Wendelen uit Stevoort en haar team. 

Wij helpen u met het verwerken van het verlies en doen dit op een discrete manier. Samen organiseren we een mooi afscheid, helemaal naar wens van de overledene en de nabestaanden. 

Begeleiding op maat in ons uitvaartcentrum in Stevoort

Bij het organiseren van een begrafenis komt er veel kijken en moeten er knopen doorgehakt worden. Het team van Heidi Wendelen uit Stevoort neemt al uw zorgen uit handen en begeleidt u stap voor stap bij alle formaliteiten en praktische zaken. 

Wij betrekken enerzijds alle dierbaren bij de keuzes die gemaakt moeten worden, maar anderzijds gunnen wij u voldoende rust in deze moeilijke periode. Ons helpende hand, luisterend oor en ondersteunende schouder zijn er voor u wanneer u daar nood aan heeft. Onze begrafenisondernemer in de buurt van Zonhoven staat bekend om een persoonlijke en discrete omgang. 

Wij nemen al uw zorgen uit handen

U neemt zelf beslissingen en wij helpen u met advies. Wij staan 24/7 voor u klaar en helpen u onder andere met het opstellen van de rouwbrieven, het uitkiezen van bloemen en muziek, praktische zaken zoals formaliteiten met arts en gemeente of het afhandelen van financiële aspecten zoals lopende uitvaartverzekeringen. Ook na de uitvaart kan u nog rekenen op de steun van onze begrafenisondernemer nabij Zonhoven. 

Contacteer onze begrafenisondernemer in de buurt van Zonhoven

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact op met onze begrafenisondernemer nabij Zonhoven. Ons team helpt u met veel plezier verder. U kan ons bereiken via het contactformulier op de website of telefonisch op het nummer 0472/57 40 95