• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Begrafenisondernemer Kermt

Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer nabij Kermt om de uitvaart van een dierbare in goede banen te leiden? Het team van Heidi Wendelen biedt u hulp en neemt alle zorgen uit handen bij het plannen van een mooi afscheid. 

Samen organiseren we een passende uitvaart die zowel in lijn is met de wensen van de nabestaanden als met die van de overledene. Heidi Wendelen en haar team staan bekend om hun persoonlijke en discrete omgang. Wij bieden een luisterend oor, een ondersteunende schouder en een helpende hand op momenten dat u het nodig heeft. Wij staan dag en nacht voor u klaar en ontzorgen u doorheen heel het rouwproces, zowel op emotioneel als praktisch vlak. Zo kunnen de nabestaanden zich zoveel mogelijk richten op de essentie van het afscheid. 

Emotionele en praktische hulp wanneer u het nodig heeft

Onze professionele begrafenisondernemer in de buurt van Kermt zorgt ervoor dat u op een rustige en waardige manier afscheid kan nemen van uw dierbare. We overlopen samen alle zaken die op korte tijd in orde moeten gebracht worden en helpen samen met de dierbaren knopen door te hakken. 

Wij helpen u bij:

  • het uitkiezen, opstellen en drukken van de rouwbrief
  • kiezen van bloemen en muziek tijdens de uitvaart
  • vervoer bij de uitvaart
  • aanduiden van dragers van de kist 
  • organisatie van de koffietafel
  • afhandelen van financiële aspecten
  • formaliteiten bij bijvoorbeeld arts en gemeente

Heidi wendelen zorgt voor rust in deze moeilijke periode

Met onze ervaring en professionaliteit begeleiden we u graag in dit moeilijk proces. Bij onze begrafenisondernemer in de buurt van Kermt kan u ook terecht voor de volgende zaken in orde te brengen, zodat u gerust kunt rouwen: De crematie of begrafenis, de rouwkaarten en de dienst. Wij overlopen het volledige afscheid met u van a tot z op een uiterst serene en persoonlijke manier. Ook hechten wij veel belang aan de nazorg. Bovendien vinden wij het zeer belangrijk dat de overledene een gepast en mooi afscheid ontvangt, dit is voornaam voor het rouwproces van familie, vrienden en kennissen. Op Heidi Wendelen, begrafenisondernemer nabij Kermt kan u rekenen gedurende heel het proces. 

Contacteer onze begrafenisondernemer nabij Kermt 

Wij staan voor u klaar voor een persoonlijke en discrete begeleiding. Als ervaren en professionele begrafenisondernemer nabij Kermt bieden wij u de beste steun na het overlijden van een dierbare. Bij Heidi Wendelen zorgt het team voor een mooi afscheid. Wenst u graag meer informatie? Dat kan door ons een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen al uw zorgen uit handen.