• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Op zoek naar een begrafenisondernemer in Kuringen?

Iedereen wilt op een waardige en rustige manier afscheid nemen van een dierbare. Daar kan Heidi Wendelen en team u discreet en persoonlijk in begeleiden als begrafenisondernemer in  de regio van Kuringen. Gedurende het gehele proces staan ze voor u klaar, dag en nacht. Een luisterend oor, emotionele ondersteuning, persoonlijke aandacht, dat is waar u op kan rekenen bij Heidi Wendelen, de begrafenisondernemer nabij Kuringen. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe het is om een waardig rouwproces te doorlopen en begeleiden. 

De verschillende diensten van de begrafenisondernemer nabij Kuringen

Heidi Wendelen en team staan klaar om de nabestaanden van de overleden persoon steun te bieden in deze moeilijke periode. Niet alleen op persoonlijk vlak staan wij altijd voor u klaar, ook op praktisch vlak staan we in Kuringen voor u klaar. Praktische zaken zoals hieronder vermeld staan:

  • Formaliteiten met arts of gemeente
  • Invulling van het afscheid
  • Uitkiezen, opstellen en drukken van de rouwbrief
  • Financiële aspecten zoals lopende uitvaartverzekeringen
  • nazorg

Begrafenisondernemer Heidi Wendelen staat voor u klaar

Wij vinden het belangrijk om een uitvaart op maat te realiseren. Wij proberen dan ook iedereen zeer nauw bij het proces te betrekken. Niet alleen de kleinste details worden samen met de naasten besproken, ook de invulling van het afscheid wordt samen bepaald. Op die manier staat u niet alleen voor moeilijke keuzes. Wij adviseren en informeren u zodat u uiteindelijk de gepaste beslissingen kan maken voor de organisatie van een mooi en waardig afscheid. Bij de begrafenisondernemer in de buurt van Kuringen staan we 24 op 7 voor u klaar. Wij realiseren een waardig afscheid voor u dierbare, ook zorgen we ervoor dat we de nabestaande professioneel en zorgvuldig begeleiden. 

Contact opnemen met de begrafenisondernemer in Kuringen

Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer in de regio van Kuringen? Dan is Heidi Wendelen de partner die u zoekt in deze moeilijke en zware periode. Wij nemen wat gewicht van uw schouders en zorgen dat u zich kan focussen op afscheid nemen. U kan altijd contact opnemen via het contactformulier op de website of via het telefoonnummer +32 (0) 472 57 40 95. Wij nemen al uw zorgen uit handen!