• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Funerarium nabij Sint-Truiden

Wilt u op een rustige manier afscheid kunnen nemen van uw dierbare in een discreet uitvaartcentrum in Stevoort? Het funerarium nabij Sint-Truiden biedt u de mogelijkheid om op een betekenisvolle manier afscheid te nemen van uw dierbare. We geven u zoveel mogelijk informatie over de verschillende mogelijkheden zodat ik kan rekenen op voldoende steun en rust in deze moeilijke tijd. Wij zorgen ervoor dat u zich zoveel mogelijk kan richten op de essentie van het afscheid nemen.

Heidi Wendelen staat voor u klaar

Een goede begeleiding is van groot belang tijdens het uitvaartproces. Maak daarom kennis met het het funerarium in de buurt van Sint-Truiden. Heidi Wendelen en haar team van begrafenisondernemers steunen u doorheen het hele proces, ook bij de administratieve formaliteiten die geregeld moeten worden. Het is voor ons zeer belangrijk dat het afscheid verloopt naar wens van de overledene en de nabestaanden. Daarom zullen wij u steeds bijstaan bij de keuzes die gemaakt moeten worden. Wat kan u van ons verwachten?

  • Alle nabestaanden worden bij het proces betrokken om een uitvaart op maat te realiseren.
  • Samen met u bepalen we tot in de kleinste details de invulling van het afscheid.
  • Wij adviseren en informeren maar u neemt de beslissingen.
  • Wij staan bekend voor onze persoonlijke en discrete aanpak.

Persoonlijke begeleiding van Heidi Wendelen en haar team

Bij het verlies van een dierbare moeten er ook vele praktische zaken worden geregeld in een korte tijd.  Daarom vervullen wij in samenspraak met u diverse praktische formaliteiten zoals het opstellen van een rouwbrief, het afhandelen van financiële aspecten zoals lopende uitvaartverzekeringen, de koffietafel, regelen van het vervoer, bloemen, muziek, etc. Wij nemen bij het overlijden van een dierbare dus al uw zorgen uit handen. Maar ook na de uitvaart kan u rekenen op de nodige nazorg.

Meer informatie, neem contact op!

Wenst u bij het overlijden van een dierbare persoonlijke en discrete begeleiding van een funerarium nabij Sint-Truiden? Dan kan u kiezen voor Heidi Wendelen uit Stevoort en haar team. Maak kennis met ons team en neem contact met ons op. Dit kan door het contactformulier in te vullen of door ons te bellen. Wij staan dag en nacht  voor u klaar.