• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Begeleiding van een begrafenisondernemer nabij Tienen

Het overlijden van een dierbare kan veel impact hebben op uw leven. Afscheid nemen op een rustige en waardige manier is daarom van groot belang. Heidi Wendelen uit Stevoort begeleidt u graag in dit proces. Haar persoonlijke en discrete werkwijze zorgt ervoor dat u zich zoveel mogelijk kunt richten op de essentie van het afscheid. Haar team is zeer toegewijd en staat dag en nacht voor u klaar. Voor een professionele begrafenisondernemer nabij Tienen en omstreken bent u bij Heidi Wendelen aan het juiste adres.

Heidi Wendelen neemt uw zorgen uit handen

Afscheid nemen van een naaste is voor ieder van ons een moeilijk en intens proces. Desondanks moeten er verschillende praktische zaken in relatief korte tijd geregeld worden. Heidi Wendelen neemt bij het overlijden van een dierbare al uw zorgen uit handen. Denk daarbij aan de volgende zaken:

  • Formaliteiten met bijvoorbeeld arts en gemeente
  • Uitzoeken, opstellen en afdrukken van rouwbrief
  • Afhandelen van financiële aspecten zoals lopende uitvaartverzekeringen
  • Nazorg na de uitvaart

De kracht van Heidi Wendelen

Als uitvaartbegeleiders uit Stevoort is het onze taak u zoveel mogelijk te steunen tijdens het proces. Dit doen wij op een persoonlijke en discrete manier. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week op ons rekenen. Wij zorgen ervoor dat iedereen nauw betrokken is bij het proces. Alleen op deze manier kan namelijk een uitvaart op maat worden gerealiseerd. Tot de kleinste details bepalen we samen met u de invulling van het afscheid. Wij zijn er om u te adviseren en informeren, maar u neemt uiteindelijk de beslissingen. Wij zorgen onder andere voor een geschikt funerarium in de omgeving Tienen waar de overledene opgebaard kan worden.

Neem contact met ons op

Heidi Wendelen en haar team begeleiden u graag in de moeilijke periode van het rouwproces. Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door ons een e-mail te sturen. Wij staan u graag te woord. Uw overleden dierbare verdient een waardig afscheid. Schakel daarom de hulp in van begrafenisondernemer Heidi Wendelen nabij Tienen om dit te realiseren.