• Heidi
  Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Op zoek naar een begrafenisondernemer in de regio Sint-Truiden?

Wilt u uw overleden dierbare een waardig afscheid geven in een sereen uitvaartcentrum? De begrafenisondernemer uit Sint-Truiden biedt u de mogelijkheid om op een passende en betekenisvolle manier afscheid te nemen van uw dierbare. Heidi Wendelen geeft u de nodige begeleiding in de moeilijke tijd waarin u zich bevindt. Het team hanteert een persoonlijke en discrete aanpak, zo kan men een uitvaart realiseren die volledig in lijn is met de wensen van de nabestaanden en de wensen van de overledene. Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor de begeleiding van Heidi Wendelen?

Heidi Wendelen en haar team bieden u op het complexe moment van het overlijden van een dierbare zorg en steun in de breedste zin van het woord. Wij zien het als onze hoofdtaak om u zoveel mogelijk te steunen tijdens dit proces en ervoor te zorgen dat de uitvaart naar wens verloopt. Samen met u bepalen we tot in de kleinste details de invulling van het afscheid. U kunt bij ons terecht voor advies en informatie maar u neemt zelf de beslissingen. Ons team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u steeds bij te staan.

Geef uw zorgen uit handen

Afscheid nemen van een dierbare is een intense en moeilijke gebeurtenis in het leven. Daarnaast moeten er ook op een relatief korte tijd veel formaliteiten in orde worden gebracht. Begrafenisondernemer Sint-Truiden neemt bij het overlijden van uw dierbare al deze zorgen uit handen. Daarbij kunt u denken aan volgende aspecten.

   • Advies en hulp bij het uitkiezen, opstellen en afdrukken van de rouwbrief;
   • Afhandelen van financiële formaliteiten zoals lopende uitvaartverzekeringen;
   • Voorzien van muziek, bloemen, vervoer en een eventuele koffietafel.
   • Communicatie met bijvoorbeeld de gemeente of een arts;
   • Nazorg na de uitvaart.

Daarnaast zorgen we er samen met u voor dat het afscheid volledig naar wens verloopt. Persoonlijke aandacht en emotionele ondersteuning zijn onze uitgangspunten. Zo kunnen de nabestaanden zich zoveel mogelijk richten op de essentie van het afscheid nemen. Zo zorgen wij onder andere voor een geschikt funerarium in Sint-Truiden waar de overledene opgebaard kan worden.

Maak kennis met de begrafenisondernemer uit Sint-Truiden

Wilt u graag persoonlijk contact met ons opnemen? Schroom dan niet om het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen. Wij staan voor u klaar om u op een persoonlijke en discrete manier te begeleiden. Heidi Wendelen en haar team nemen graag uw zorgen uit handen.