• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Op zoek naar een begrafenisondernemer in Geetbets?

Maak kennis met Heidi Wendelen, professioneel begrafenisondernemer, en haar toegewijde team. Zij staan u graag bij in het rouw- en uitvaartproces dat begint wanneer een dierbare overlijdt. Persoonlijke aandacht en emotionele ondersteuning zijn de uitgangspunten van Heidi Wendelen en haar team. Ze staan bekend om de persoonlijke en discrete begeleiding die ze u tijdens het gehele uitvaartproces bieden. Voor een toegewijde, betrokken en professionele begrafenisondernemer in de regio Geetbets, bent u bij Heidi Wendelen aan het juiste adres.

De diensten van begrafenisondernemer Heidi Wendelen

Heidi Wendelen en haar team bieden nabestaanden van een overledene persoonlijke steun. Daarnaast zetten zij zich in voor de praktische zaken die geregeld moeten worden. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

  • Formaliteiten met arts of gemeente
  • Invulling van het afscheid
  • Uitkiezen, opstellen en drukken van de rouwbrief
  • Financiële aspecten zoals lopende uitvaarverzekeringen
  • nazorg

Heidi Wendelen als uw begrafenisondernemer

Persoonlijkheid en discretie staan hoog in het vaandel bij Heidi Wendelen en haar team. Om een uitvaart op maat te realiseren, wordt iedereen nauw bij het proces betrokken. Samen met u bepalen we tot in de kleinste details de invulling van het afscheid. Wij adviseren en informeren, maar u neemt de beslissingen. Bovendien staat ons team 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Op die manier realiseren wij een waardig en respectvol afscheid voor uw dierbare waarbij we u als nabestaande zorgvuldig en professioneel begeleiden. Wij zorgen onder andere voor een geschikt funerarium in de omgeving Geetbets waar de overledene opgebaard kan worden.

Contact

Bent u op zoek naar een professionele begrafenisondernemer in Geetbets en omstreken? Maak dan kennis met het team van Heidi Wendelen. Schroom niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of door een e-mail te sturen. Ons team staat voor u klaar om al uw zorgen uit handen te nemen.