• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Uitvaartcentrum nabij Diest

Wilt u uw overleden dierbare een waardig afscheid geven in een sereen uitvaartcentrum? Het funerarium van Heidi Wendelen biedt u de mogelijkheid om op een passende en betekenisvolle manier afscheid te nemen van uw dierbare. De begrafenisondernemer en haar team gaan zeer persoonlijk en discreet te werk en realiseren een passende en waardige uitvaart, die zowel in lijn is met de wensen van de nabestaanden als met die van de overledene. Wilt u meer weten over ons uitvaartcentrum nabij Diest? Neem dan gerust contact met ons op.

De zorg van Heidi Wendelen

Heidi Wendelen en haar team bieden u op het complexe moment van het overlijden van een dierbare zorg in de breedste zin van het woord. Onze eerste taak is uiteraard om de uitvaart perfect en volgens alle wensen en afspraken te laten verlopen. Persoonlijke aandacht en emotionele ondersteuning zodat de nabestaanden zich zoveel mogelijk kunnen richten op de essentie van het afscheid zijn onze uitgangspunten. Tevens regelen wij alle praktische zaken die komen kijken bij een uitvaartproces voor u. Daarbij kunt u denken aan de volgende aspecten:

  • Regelen van formaliteiten met arts, gemeente, etc.
  • Hulp bij het uitkiezen, opstellen en drukken van de rouwbrief
  • Regelen van het vervoer, eventuele koffietafel, bloemen, dragers, muziek, etc.
  • Afhandeling van de financiële aspecten zoals lopende uitvaartverzekeringen

Het team van het uitvaartcentrum

Heidi Wendelen staat met haar complete team voor u klaar om u op een persoonlijke en discrete manier te begeleiden. Samen met Jason Thirion, Sindy Vandermeer, Luc Thoelen, Jens Thoelen en Johan Thoelen doet zij er alles aan om het afscheid van uw dierbare op een waardige en respectvolle manier te laten verlopen. Goed afscheid nemen is van groot belang in het rouwproces. Laat u daarom bijstaan door de professionals van Heidi Wendelen.

Maak kennis met ons uitvaartcentrum in Diest

Wilt u graag een keer komen kijken in ons uitvaartcentrum vlakbij Diest? Schroom dan niet om het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen. Heidi Wendelen en haar team staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.