• Heidi
  Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Funerarium Tienen

Wilt u op een waardige manier afscheid kunnen nemen van uw dierbare in een sereen uitvaartcentrum? Heidi Wendelen geeft u de nodige begeleiding in de moeilijke tijd waarin u zich bevindt. De begrafenisondernemer en haar team staan bekend voor een zeer persoonlijke en discrete begeleiding. Samen met het funerarium in Tienen kan u een passende en waardige uitvaart realiseren die volledig in lijn is met uw wensen en de wensen van de overledene.

Persoonlijke begeleiding van Heidi Wendelen

Afscheid nemen van een dierbare is een intense gebeurtenis. Daarnaast moeten er ook op een relatief korte tijd veel formaliteiten in orde worden gebracht. Funerarium Tienen neemt bij het overlijden van uw dierbare al deze zorgen uit handen. Daarbij kunt u denken aan volgende aspecten.

   • Afhandelen van financiële formaliteiten zoals lopende uitvaartverzekeringen;
   • Advies en hulp bij het uitkiezen, opstellen en afdrukken van de rouwbrief;
   • Communicatie met bijvoorbeeld de gemeente of een arts;
   • Voorzien van muziek, bloemen, vervoer en een eventuele koffietafel.

Daarnaast zorgen we er samen met u voor dat het afscheid volledig naar wens verloopt. We zorgen voor emotionele ondersteuning en persoonlijke aandacht zodat nabestaanden zich volledig kunnen richten op het waardig afscheid nemen.

Waarom kiezen voor Heidi Wendelen en haar team?

Na het overlijden komt er een zware en emotionele periode voor de nabestaanden. Daarom is het van belang dat u tijdens het uitvaartproces goed begeleid wordt. Het is onze taak ervoor te zorgen dat de uitvaart naar wens verloopt. We realiseren een uitvaart op maat door iedereen nauw te betrekken bij het proces. Daarom kan u ook steeds bij het funerarium terecht voor advies en informatie. Heidi Wendelen en haar team staan 24 uur per dag en 7 dagen per week aan uw zijde.

Maak kennis met het team en neem contact op

Komt u graag een kijkje nemen in ons funerarium in Tienen? Vul dan het contactformulier in of stuur ons een e-mail. Het team verzekert u een persoonlijke en discrete begeleiding bij het overlijden van een dierbare en neemt al uw zorgen uit handen.