• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Op zoek naar een professioneel funerarium in Stevoort?

Wilt u ook op een serene manier afscheid kunnen nemen van uw dierbare? Heidi Wendelen is een funerarium uit Stevoort die dag en nacht voor u klaar staat.  Heidi Wendelen en team staan bekend om hun persoonlijke begeleiding bij een uitvaart proces. U kan rekenen op een discrete omgang en emotionele ondersteuning zodat u zich zoveel mogelijk kunt richten op de essentie van het afscheid nemen.

Wij nemen uw zorgen uit handen

Afscheid nemen van een dierbare is voor iedereen een intense gebeurtenis. Op dit moment heeft u nood aan iemand die naar u luistert en met u samenwerkt. Vaak moeten er op een relatief korte tijd veel formaliteiten in orde worden gebracht. Heidi Wendelen, funerarium uit Stevoort, neemt bij het overlijden van een dierbare al uw zorgen en diensten uit handen. De begrafenisondernemers regelen onder andere de bloemen, de kist, muziek, dragers, vervoer en een eventuele koffietafel. Daarnaast helpen we u ook bij het opstellen van de rouwbrief en begeleiden u bij het afhandelen van financiële formaliteiten. Ook na de uitvaart kan u rekenen op de nodige nazorg.

Een begrafenisondernemer die steeds voor u klaar staat

Het funerarium uit Stevoort is uw partner ter zijde en zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Waarom kiezen voor de begeleiding van Heidi Wendelen en haar team?

  • Wij informeren en adviseren maar u neemt steeds de beslissingen.
  • Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.
  • Iedereen wordt bij het proces betrokken om een uitvaart op maat te realiseren.
  • Heidi Wendelen staat bekend om haar persoonlijke en discrete omgang.

Meer informatie

Wenst u bij het overlijden van een dierbare persoonlijke en discrete begeleiding van een funerarium uit Stevoort? Neem dan contact op met Heidi Wendelen. U kan kennis maken met het team door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen. Wij begeleiden u steeds met toewijding en zorgen ervoor dat alles verloopt zoals afgesproken.