• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Funerarium Hasselt

Wilt u op een waardige en rustige manier afscheid kunnen nemen van uw dierbare? Begrafenisondernemer Heidi Wendelen begeleidt u in de moeilijke tijd waarin u zich bevindt. Persoonlijke en discrete begeleiding van het gehele uitvaartproces is voor Heidi Wendelen en haar team van het grootste belang. Wij zijn toegewijd en ervaren en staan dag en nacht voor u klaar. Bij ons funerarium in Hasselt krijgt u persoonlijke aandacht en emotionele ondersteuning, zodat u zich als nabestaande zoveel mogelijk kunt richten op de essentie van het afscheid.

Waarom het funerarium van Heidi Wendelen?

Het is van groot belang dat u tijdens het uitvaartproces van een dierbare goed begeleid wordt. Wij zien het als onze hoofdtaak om u zoveel mogelijk te steunen tijdens dit proces. Daarbij realiseren we een uitvaart op maat door iedereen nauw te betrekken bij het proces. Samen met u bepalen we tot in de kleinste details de invulling van het afscheid. In ons funerarium nabij Hasselt kunt u bij onze begrafenisondernemers terecht voor advies en informatie, maar u neemt zelf de beslissingen. Onze persoonlijke en discrete omgang zal u helpen het proces van afscheid nemen zo goed mogelijk door te komen. Ten slotte staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Geef uw zorgen uit handen

Afscheid nemen van een naaste is al moeilijk genoeg. De praktische zaken die in relatief korte tijd geregeld moeten worden zijn dan een extra ballast voor u als nabestaande. Het team van Heidi Wendelen neemt bij het overlijden van een dierbare al uw zorgen uit handen. Denk daarbij aan de volgende aspecten:

  • Formaliteiten met bijvoorbeeld arts en gemeente
  • Uitzoeken, opstellen en afdrukken van rouwbrief
  • Afhandelen van financiële aspecten zoals lopende uitvaartverzekeringen
  • Nazorg na de uitvaart

Meer informatie over het funerarium in Hasselt

Wilt u graag persoonlijk contact opnemen met ons funerarium nabij Hasselt? Schroom dan niet om het contactformulier in te vullen. Wij staan graag voor u klaar om u op een persoonlijke en discrete manier te begeleiden. Ons funerarium in Hasselt is een zeer waardige plek om voor de laatste keer afscheid te nemen van uw dierbare. Heidi Wendelen en haar ervaren team begeleiden u met toewijding en zorgen voor het afscheid dat uw dierbare verdient.