• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Funerarium nabij Geetbets

Wilt u op een rustige manier afscheid kunnen nemen van uw dierbare in een sereen uitvaartcentrum? Het funerarium nabij Geetbets biedt u de mogelijkheid om op een passende en betekenisvolle manier afscheid te nemen van uw dierbare. U kan rekenen op voldoende steun en rust doordat wij u zoveel mogelijk informatie geven over de verschillende mogelijkheden en wij alle praktische zaken voor u regelen. Op deze manier kan u zich zoveel mogelijk richten op de essentie van het afscheid nemen.

Funerarium nabij Geetbets staat voor u klaar

Het is belangrijk dat u tijdens het uitvaartproces van een dierbare goed begeleid wordt. Het is ook onze hoofdtaak om u zoveel mogelijk te steunen tijdens dit proces. Bovendien moeten vele formaliteiten geregeld worden bij een uitvaart en het is belangrijk dat het afscheid verloopt naar wens van de overledene en de nabestaanden. Daarom zullen wij u in ons uitvaartcentrum steeds bijstaan bij de keuzes die gemaakt moeten worden. Waarom moet u kiezen voor het funerarium uit Geetbets?

  • Heidi Wendelen en haar team staan bekend om hun persoonlijke en discrete aanpak;
  • Wij adviseren en informeren, maar u neemt de beslissingen;
  • Alle nabestaanden worden bij het proces betrokken om een uitvaart op maat te realiseren;
  • Samen met u bepalen we tot in de kleinste details de invulling van het afscheid.

De zorg van Heidi Wendelen en haar team

Het verlies van een dierbare is voor ieder van ons een moeilijke ervaring in het leven. Vaak moeten er ook vele praktische zaken in een relatief korte tijd geregeld worden. Daarom vervullen onze begrafenisondernemers in samenspraak met u diverse praktische formaliteiten zoals het uitzoeken en opstellen van een rouwbrief, het afhandelen van financiële aspecten zoals lopende uitvaartverzekeringen, regelen van het vervoer, de koffietafel, bloemen, muziek, etc. Het funerarium neemt bij het overlijden van een dierbare dus al uw zorgen uit handen. Maar ook na de uitvaart kan u rekenen op de nodige nazorg.

Meer informatie over ons funerarium in de buurt van Geetbets

Wenst u een discrete begeleiding bij het overlijden van een dierbare persoonlijke? Dan kan u kiezen voor Heidi Wendelen en haar team. Maak kennis met ons team en neem contact met ons op. Dit kan door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar heidi.wendelen@skynet.be. Wij staan steeds 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.