• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Funerarium in omgeving Diest

Iemand verliezen die u lief is, is een moeilijk en intens proces. En juist op zulke ingrijpende momenten moeten er ook vele praktische zaken in een relatief korte tijd worden geregeld. Heidi Wendelen begeleidt u in dit gehele proces en draagt er zorg voor dat zowel het afscheid als de uitvaart passend en betekenisvol is voor de overledene als voor zij die blijven. Om de overledene een waardig afscheid te geven, bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van een funerarium in omgeving Diest. Het uitvaartcentrum Heidi Wendelen in Stevoort neemt bij het overlijden van een dierbare al uw zorgen uit handen.

Heidi Wendelen, een funerarium nabij Diest

Als begrafenisondernemers is het onze taak u zoveel mogelijk te steunen tijdens het proces. Heidi Wendelen staat bekend om haar persoonlijk en discrete omgang met de naasten van de overledene. We zorgen dat iedereen nauw betrokken wordt bij het proces, zodat een uitvaart op maat wordt gerealiseerd. Een uitvaart is immers een laatste persoonlijk gebaar naar de overledene toe. Daarom is het van het grootste belang dat de nabestaanden tot in de kleinste details de invulling van het afscheid kunnen bepalen, in overeenstemming met de wensen van de overledene. Maak gerust vast kennis met ons toegewijde en ervaren team, dat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staat.

De diensten van Heidi Wendelen

Wij zorgen voor een persoonlijke en discrete begeleiding gedurende het hele proces. Een greep uit de service die wij bieden:

  • Regelen van alle formaliteiten met de arts, gemeente, etc.;
  • Keuze van de kist;
  • Hulp bij uitkiezen, opstellen en drukken van de rouwbrief;
  • Uitgebreide bespreking van de invulling van de uitvaart;
  • Afhandeling van de financiële aspecten zoals lopende uitvaartverzekeringen;

Ook na de uitvaart zijn wij er voor u met de nodige nazorg. Dit kan gaan van de afhandeling van allerlei financiële en praktische zaken tot begeleiding in het rouwproces.

Contact opnemen met het funerarium

Het uitgangspunt van Heidi Wendelen is persoonlijke aandacht en emotionele ondersteuning, zodat de nabestaanden zich zoveel mogelijk kunnen richten op de essentie van het afscheid. Zo zorgen wij onder andere voor een geschikt funerarium in de omgeving Diest waar de overledene opgebaard kan worden. Wij staan dag en nacht voor u klaar met veel tijd en aandacht voor alle betrokkenen. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen.