• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Funerarium nabij Beringen

Heeft u een dierbare verloren en wilt u hem of haar een mooi en respectvol afscheid geven? Heidi Wendelen uit Stevoort staat graag voor u klaar om u te begeleiden in dit moeilijke proces. Ze zorgt ervoor dat het afscheid en de uitvaart van de overledene passend en betekenisvol zijn en dat de nabestaanden goede begeleiding en nazorg krijgen. Heidi Wendelen en haar team gaan dan ook altijd persoonlijk en discreet te werk. Ons funerarium vlakbij Beringen draagt bij aan een waardig afscheid voor uw overleden dierbare.

Waarom het funerarium van Heidi Wendelen?

Een uitvaart is een laatste persoonlijk gebaar naar de overledene toe. Heidi Wendelen en haar team zien het dan ook als hun taak om het uitvaart- en rouwproces zo goed mogelijk te begeleiden. De praktische zaken die hierbij komen kijken moeten vaak in relatief korte tijd gebeuren. Om de nabestaanden zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen ontfermen Heidi Wendelen en haar team zich in Stevoort over die praktische zaken. Wij begeleiden u bij de keuze van de kist, regelen formaliteiten met de arts en de gemeente, bieden u hulp bij het kiezen, opstellen en drukken van de rouwbrief en handelen financiële aspecten zoals lopende uitvaartverzekeringen af. Daarbij is het van het grootste belang dat de nabestaanden tot in de kleinste details de invulling van het afscheid kunnen bepalen, in overeenstemming met de wensen van de overledene.

Een waardig en respectvol afscheid

Afscheid nemen van uw dierbare is al moeilijk genoeg. Laat u daarom begeleiden door professional Heidi Wendelen en haar team. Zij bieden u een luisterend oor, een helpende hand en een ondersteunende schouder wanneer u dit nodig heeft. Onze begrafenisondernemers zijn zeer toegewijd en gaan altijd op een persoonlijke en discrete manier te werk. Zo ontstaat er wederzijds vertrouwen en kunt u erop rekenen dat wij er alles aan doen om het afscheid van uw dierbare op een waardie en respectvolle manier te laten verlopen.

Maak kennis met ons team

Wilt u kennismaken met Heidi Wendelen en haar team? Vul dan gerust het contactformulier in of stuur ons een e-mail. Ons funerarium nabij Beringen is een zeer geschikte en waardige plek om voor de laatste keer afscheid te nemen van uw dierbare. Laat u in dit proces bijstaan door ons professionele team, zodat u de begeleiding krijgt waar u op dit moment naar verlangt.