• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Funerarium Bekkevoort

Wilt u uw overleden dierbare een waardig afscheid geven in een sereen uitvaartcentrum? Het funerarium van Heidi Wendelen biedt u de mogelijkheid om op een betekenisvolle en passende manier afscheid te nemen van uw dierbare. Persoonlijke begeleiding is voor het team van het grootste belang. Wij zijn toegewijd en ervaren en staan dag en nacht voor u klaar. Wilt u meer weten over ons funerarium nabij Bekkevoort? Neem dan gerust contact met ons op.

De kracht van Heidi Wendelen en haar team

Wij zijn ervan overtuigd dat afscheid nemen van groot belang is in het rouwproces. Daarom is het als uitvaartbegeleider ook onze taak u zoveel mogelijk te steunen tijdens het proces. Waarom moet u kiezen voor de discrete begeleiding van Heidi Wendelen en haar team?

  • Heidi Wendelen staat bekend om haar persoonlijke en discrete omgang;
  • Wij adviseren en informeren maar u neemt de beslissingen;
  • Iedereen wordt nauw bij het proces betrokken om een uitvaart op maat te realiseren.
  • Het gehele team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar;

Geef uw zorgen uit handen

Afscheid nemen van een naaste is een moeilijke ervaring in het leven. De praktische zaken die in een relatief korte tijd geregeld moeten worden zijn vaak een extra ballast voor de nabestaanden. Daarom neemt Heidi Wendelen en haar team op dat moment al uw zorgen uit handen. We zorgen ervoor dat de uitvaart perfect en volgens alle wensen en afspraken verloopt. Daarnaast regelen wij onder andere het vervoer, bloemen, muziek, dragers, de koffietafel, maar we bieden ook hulp bij het opstellen van de rouwbrief en begeleiden u bij het afhandelen van financiële formaliteiten. Ook na de uitvaart kan u rekenen op de nodige nazorg.

Maak kennis met ons funerarium uit Bekkevoort

Wilt u graag een keer komen kijken in ons funerarium in Bekkevoort? Schroom dan niet om het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen. Ons funerarium is een zeer waardige plek om voor de laatste keer afscheid te nemen van uw dierbare. Wij begeleiden u met toewijding en zorgen voor het afscheid dat uw dierbare verdient.