• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Op zoek naar een discrete begrafenisondernemer in Stevoort?

Wilt u ook graag op een rustige en waardige manier afscheid kunnen nemen van uw dierbare? Heidi Wendelen is een begrafenisondernemer nabij Stevoort die bekend staat om haar persoonlijke begeleiding bij een uitvaart proces. Een toegewijd en ervaren team staat dag en nacht voor u klaar. U kan bij Heidi Wendelen rekenen op een discrete omgang en emotionele ondersteuning zodat u zich zoveel mogelijk kunt richten op de essentie van het afscheid nemen.

De begrafenisondernemer uit Stevoort die steeds voor u klaar staat

Heidi Wendelen en haar volledige team bieden u op het moment van overlijden een dierbare zorg in de breedste zin van het woord. Bij de begrafenisondernemer uit Stevoort is men ervan overtuigd dat afscheid nemen van groot belang is in het rouwproces. Waarom moet u kiezen voor de begeleiding van Heidi Wendelen en haar team?

  • Heidi Wendelen staat bekend om haar persoonlijke en discrete omgang;
  • Het gehele team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar;
  • Wij adviseren en informeren maar u neemt de beslissingen;
  • Iedereen wordt nauw bij het proces betrokken om een uitvaart op maat te realiseren.

Geef uw zorgen uit handen

Afscheid nemen is voor ieder van ons een moeilijk en intens proces. Uiteraard is het onze taak de uitvaart perfect en volgens alle wensen en afspraken te laten verlopen. Heidi Wendelen neemt bij het overlijden van een dierbare al uw zorgen uit handen. Wij regelen verschillende diensten zoals onder andere het vervoer, bloemen, muziek, de kist, dragers en een eventuele koffietafel. Maar we bieden ook hulp bij het opstellen van de rouwbrief en begeleiden u bij het afhandelen van financiële formaliteiten. Ook na de uitvaart kan u rekenen op de nodige nazorg. Wij zorgen onder andere voor een geschikt funerarium in de omgeving Stevoort waar de overledene opgebaard kan worden.

Meer informatie

Wenst u bij het overlijden van een dierbare persoonlijke en discrete begeleiding van een begrafenisondernemer uit Stevoort? Kies voor Heidi Wendelen. U kan kennis maken met het team door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen. Wij begeleiden u steeds met toewijding en zorgen voor het afscheid dat uw dierbare verdient.