• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Zoekt u een discrete begrafenisondernemer in de buurt van Hasselt?

Wilt u ook op een rustige en waardige manier afscheid kunnen nemen van uw dierbare? Heidi Wendelen is een begrafenisondernemer in regio Hasselt die bekend staat om haar persoonlijke en discrete begeleiding van het gehele uitvaart proces. Het uitgangspunt van Heidi Wendelen is persoonlijke aandacht en emotionele ondersteuning, zodat de nabestaanden zich zoveel mogelijk kunnen richten op de essentie van het afscheid. Ons toegewijde en ervaren team staat dag en nacht voor u klaar. Wij zorgen voor een geschikt funerarium in de omgeving van Hasselt, namelijk in Stevoort waar de overledene opgebaard kan worden.

Begrafenisondernemer in regio Hasselt staat voor u klaar

Afscheid nemen van een naaste is voor ieder van ons een moeilijk en intens proces. Toch zullen er vele praktische zaken in relatief korte tijd geregeld moeten worden. Heidi Wendelen neemt bij het overlijden van een dierbare al uw zorgen uit handen. Wij regelen onder andere de formaliteiten met bijvoorbeeld arts of gemeente, bespreken de invulling van het afscheid, bieden hulp bij het uitkiezen, opstellen en drukken van de rouwbrief en begeleiden u bij het afhandelen van financiële aspecten zoals lopende uitvaartverzekeringen. Ook na de uitvaart zijn wij er voor u met de nodige nazorg. Heidi Wendelen biedt als begrafenisondernemer in de regio van Hasselt service op maat.

De kracht van Heidi Wendelen als begrafenisondernemer

Als uitvaartbegeleiders uit Stevoort is het onze taak u zoveel mogelijk te steunen tijdens het proces. Waarom moet u kiezen voor Heidi Wendelen als begrafenisondernemer in de regio Hasselt?:

  • Heidi Wendelen staat bekend om haar persoonlijk en discrete omgang;
  • Wij betrekken iedereen nauw bij het proces, zodat een uitvaart op maat wordt gerealiseerd;
  • Samen met u bepalen we tot in de kleinste details de invulling van het afscheid;
  • Wij adviseren en informeren, maar u neemt de beslissingen;
  • Ons team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar;

Maak kennis met ons team en neem contact op

Wilt u ook persoonlijke en discrete begeleiding van een begrafenisondernemer in regio Hasselt bij het overlijden van een dierbare? Kies dan voor Heidi Wendelen. Maak gerust vast kennis met ons team of neem direct contact met ons op. Dit kan door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen. Heidi Wendelen neemt al uw zorgen uit handen.