• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Begrafenisondernemer in de buurt van Diest

Persoonlijke aandacht en emotionele ondersteuning zijn de uitgangspunten van begrafenisondernemer Heidi Wendelen in Stevoort. Ze staat bekend om haar persoonlijke en discrete begeleiding van het gehele uitvaartproces. Afscheid nemen van uw dierbare op een rustige en waardige manier is een belangrijk aspect van het rouwproces. De begrafenisondernemer in de regio Diest zorgt er dan ook voor dat nabestaanden zich zoveel mogelijk kunnen richten op de essentie van het afscheid. Ons toegewijde en ervaren team staat dag en nacht voor u klaar.

Heidi Wendelen als uw begrafenisondernemer nabij Diest

Het is de taak van een begrafenisondernemer om u zoveel mogelijk te steunen tijdens het proces. Heidi Wendelen en haar team doen dat op een persoonlijke en discrete manier. Wij betrekken iedereen nauw bij het proces, zodat we een uitvaart op maat kunnen realiseren. Samen met u bepalen we tot in de kleinste details de invulling van het afscheid. Wij adviseren en informeren, maar u neemt de beslissingen. Bovendien staat ons team 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar als begrafenisondernemer nabij Diest. Op die manier realiseren wij een waardig en respectvol afscheid voor uw dierbare waarbij we u als nabestaande zorgvuldig en professioneel begeleiden. Zo zorgen wij onder andere voor een geschikt funerarium in de omgeving Diest waar de overledene opgebaard kan worden.

Wij nemen uw zorgen uit handen

Naast het bieden van steun aan nabestaanden zetten wij ons ook in voor de praktische zaken die geregeld moeten worden. Denk hierbij aan formaliteiten met bijvoorbeeld arts of gemeente, het bespreken van de invulling van het afscheid, het bieden van hulp bij het uitkiezen, opstellen en drukken van de rouwkaarten en begeleiding bieden bij het afhandelen van financiële aspecten zoals lopende uitvaartverzekeringen. Ook na de uitvaart zijn wij er voor u met de nodige nazorg. Heidi Wendelen biedt service op maat.

Kennismaken met ons team

Voor persoonlijke en discrete begeleiding van een begrafenisondernemer in de regio Diest bent u bij Heidi Wendelen aan het juiste adres. Ons team staat voor u klaar om al uw zorgen uit handen te nemen. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of lees meer over ons team.