• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Begrafenisondernemer Beringen

Wilt u op een waardige manier afscheid nemen van uw dierbare? Heidi Wendelen en haar team bieden u de mogelijkheid om op een betekenisvolle en passende manier afscheid te nemen. Persoonlijke begeleiding is voor Heidi Wendelen van het grootste belang. Wij zijn professioneel en denken met u mee om een waardig afscheid te creëren. Het team staat dag en nacht voor u klaar. Wilt u meer informatie over de begrafenisondernemer nabij Beringen? Neem dan gerust contact met ons op.

De kracht van Heidi Wendelen en haar team

Wij zijn ervan overtuigd dat afscheid nemen zeer belangrijk is tijdens het rouwproces. Daarom is het als uitvaartbegeleider ook onze taak u zoveel mogelijk te steunen en te begeleiden tijdens het proces. Waarom moet u kiezen voor de discrete begeleiding van Heidi Wendelen en haar team?

  • Wij adviseren en informeren maar u neemt de beslissingen;
  • We betrekken iedereen nauw bij het proces om een uitvaart op maat te realiseren.
  • Wij hanteren een persoonlijke en discrete omgang;
  • Het gehele team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar;

Uitvaartbegeleiding op maat

Heidi Wendelen kan rekenen op een team van bekwame en goed opgeleide medewerkers die door ervaring en inzet voor u een verschil kunnen maken. Afscheid nemen is steeds een moeilijke gebeurtenis in het leven. Praktische zaken die bijkomend geregeld moeten worden zorgen voor een extra ballast voor de nabestaanden. Op deze moeilijke momenten zijn wij er voor u en nemen wij al uw zorgen uit handen.

We zorgen ervoor dat de uitvaart perfect en volgens wens verloopt. Bijkomend regelen we ook andere praktische zaken zoals het vervoer, muziek, bloemen, de koffietafel en dragers. We bieden ook hulp bij het opstellen van de rouwbrief en begeleiden u bij het afhandelen van financiële formaliteiten. Ook na de uitvaart kan u rekenen op de nodige nazorg. Wij zorgen voor een geschikt funerarium in Beringen waar de overledene opgebaard kan worden.

Maak kennis met de begrafenisondernemer uit Beringen

Wilt u graag een keer langskomen bij ons, begrafenisondernemer in Beringen? Schroom dan niet om het contactformulier in te vullen of te bellen. Heidi Wendelen en haar team helpen u graag verder. Wij begeleiden u met toewijding en zorgen voor het afscheid dat uw dierbare verdient.