• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Een ervaren begrafenisondernemer uit regio Bekkevoort

Wilt u ook op een waardige en rustige manier afscheid nemen van uw dierbare? Heidi Wendelen is een begrafenisondernemer nabij Bekkevoort die bekend staat voor haar persoonlijke en professionele begeleiding bij het uitvaart proces. Het gehele team is toegewijd en ervaren en staat dag en nacht voor u klaar. U kan rekenen op emotionele begeleiding en steun zodat u zich zoveel mogelijk kunt richten op de essentie van het afscheid nemen.

Een begrafenisondernemer die dag en nacht voor u klaar staat

Heidi Wendelen biedt u op het moment van overlijden zorg in de breedste zin van het woord. Bij de begrafenisondernemer in de buurt van Bekkevoort, namelijk uit Stevoort, is men ervan overtuigd dat afscheid nemen van groot belang is in het rouwproces. Daarom zijn wij er steeds om u te steunen waar nodig. Waarom moet u kiezen voor de begeleiding van Heidi Wendelen en haar team?

  • Het gehele team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.
  • Wij adviseren en informeren maar u neemt de beslissingen.
  • Heidi Wendelen staat bekend om haar persoonlijke en discrete omgang.
  • Iedereen wordt nauw bij het proces betrokken om een uitvaart op maat te realiseren.

Wij nemen uw zorgen uit handen

Afscheid nemen van een naaste is voor ieder van ons een moeilijk en intens proces. Uiteraard is het onze taak de uitvaart perfect te laten verlopen. Heidi Wendelen neemt bij het overlijden van een dierbare al uw zorgen uit handen. Wij regelen onder andere het vervoer, bloemen, muziek, dragers en een eventuele koffietafel, maar we bieden ook hulp bij het opstellen van de rouwbrief. Daarnaast begeleiden we u ook  bij het afhandelen van financiële formaliteiten. Na de uitvaart kan u rekenen op de nodige nazorg.

Contact opnemen

Wenst u bij het overlijden van een dierbare persoonlijke en discrete begeleiding van een begrafenisondernemer nabij Bekkevoort? Maak dan kennis met Heidi Wendelen en haar team door het contactformulier in te vullen of bel ons op. Wij begeleiden u steeds met toewijding en zorgen voor het afscheid dat uw dierbare verdient.