• Heidi
    Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk , altijd één

Begrafenisondernemer Alken

Een passende en waardige uitvaart voor uw overleden dierbare is zowel in lijn met de wensen van de nabestaanden als met die van de overledene. Het team van Heidi Wendelen is ervaren op dit gebied en begeleidt u op een professionele en discrete manier. Persoonlijke aandacht en emotionele ondersteuning zijn hierbij de uitgangspunten. Een professionele begrafenisondernemer vlakbij Alken vindt u dan ook bij Heidi Wendelen en haar team.

Het team van het uitvaartcentrum

Het team van ervaren begrafenisondernemers staat voor u klaar om u op een persoonlijke en discrete manier te begeleiden. Hieronder maakt u kennis met de verschillende teamleden:

Het team doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare op een waardige en respectvolle manier te laten verlopen. Goed afscheid nemen is van groot belang in het rouwproces. Laat u daarom bijstaan door de professionals van Heidi Wendelen.

De zorg van Heidi Wendelen

De eerste taak van Heidi Wendelen en haar team is uiteraard om de uitvaart perfect en volgens alle wensen en afspraken te laten verlopen. Persoonlijke aandacht en emotionele ondersteuning zodat de nabestaanden zich zoveel mogelijk kunnen richten op de essentie van het afscheid zijn onze uitgangspunten. Tevens regelen wij alle praktische zaken die komen kijken bij een uitvaartproces voor u, zoals het regelen van formaliteiten met bijvoorbeeld arts en gemeente en hulp bij het uitkiezen, opstellen en drukken van de rouwbrief. Ook regelen we het vervoer, een eventuele koffietafel, bloemen, dragers en muziek en helpen we u bij het afhandelen van financiële aspecten.

Contact

Wilt u in contact komen met begrafenisondernemer Heidi Wendelen uit Alken? Schroom dan niet om het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen. Het team van Heidi Wendelen staat u graag te woord.